Jsme tu pro vás od začátku těhotenství

Náš BabyClub nabízí rady a podporu od začátku těhotenství až po batolecí věk vašeho děťátka. V HiPP BabyClubu budete vždy středem našeho zájmu vy a vaše rodina! Zaregistrujte se a prozkoumejte vše, co jsme si pro vás a vaše děťátko připravili. Těšit se můžete na dárky, těhotenské a mateřské tipy, fotosoutěž a mnoho dalšího.

Zaregistrovat se

Jste již členem? Přihlaste se

HiPP tip: Zaregistrujte se již na začátku svého těhotenství a naplno tak využijte všechny výhody, které náš BabyClub nabízí.

Výhody HiPP BabyClubu

Věříme, že výhody, které členství přináší potěší nejen vás, ale také vaše děťátko.  

Zaregistrovat se

Jste již členem? Přihlaste se

Dárky za registraci

Registrací do HiPP BabyClubu se automaticky zařadíte do slosování o uvítací balíček. V každém kalendářním měsíci losujeme 10 výherců z nově registrovaných členů, které odměníme HiPP dózou vhodnou na mléko i na křupky, látkovou plenkou, klipy a lžičkami v pouzdře.


Spustili jsme pro vás velikonoční fotosoutěž o boxík plný dobrot. Neváhejte a zapojte se!

 

 

Proč se stát členem HiPP BabyClubu


Dárek k registraci

Každý měsíc losujeme z nově registrovaných uživatelů 10 výherců našeho uvítacího balíčku! Balíček obsahuje dózu na mléko, látkovou plenku, dva kolíčky, a dvě lžičky v pouzdře.   


Fotosoutěž

Pravidelně pro vás připravujeme fotosoutěže o produkty HiPP, ve kterých s námi můžete sdílet jedinečné zážitky se svými dětmi.

Pro více informací klikněte ZDE


E-book

Po registraci do našeho BabyClubu Vám automaticky přijde do emailu e-book "Zavádíme příkrmy" ke stažení zdarma s řadou užitečných rad a tipů vytvořený ve spolupráci s dětskou pediatričkou MUDr. Karolovou.


TOP jména

Ukážeme Vám nejoblíbenější křestní jména pro děti registrované v HiPP BabyClubu za poslední 3 měsíce. Můžete se inspirovat. Aktualizujeme každý měsíc!

Zaregistrovat se

Jste již členem? Přihlaste se


Osobní dopisy

Budeme vás a vaše děťátko doprovázet pěkně krůček po krůčku nejen po celou dobu těhotenství, ale následně i prvními společnými měsíci. V našich dopisech přinášíme cenné informace a šikovné tipy.


Testování produktů

Čas od času Vás pozveme k testování našich produktů. O aktuálních testech vás budeme informovat na webu nebo zasláním newsletteru. Sledujte nás pravidelně!