Náhradní kojenecká výživa

Mateřské mléko je pro novorozence ta nejlepší strava, kterou mu můžete během jeho prvních měsíců života dát. Pokud ale není kojení z nějakého důvodu možné, přichází na řadu náhradní kojenecká výživa.


Kozí mléko – dobrota a superpotravina už pro nejmenší?

Když kojení selže, je třeba najít nejlepší možnou náhradu. Co třeba kozí mléko z kontrolovaných ekologických chovů přímo v kojenecké výživě? Kdy se vyplatí po něm sáhnout a nabídnout ho dítěti?

Jak přejít na umělou kojeneckou výživu?

Kojíte už nějaký ten pátek, ale cítíte, že nastal čas přestat? Ať jsou vaše důvody jakékoli, připravte se na to, že to možná nepůjde tak snadno.

Krmení z kojenecké lahve: 7 zlatých pravidel

Pokud není kojení z nějakého důvodu možné, přichází na řadu náhradní kojenecká výživa. Abyste při krmení z kojenecké lahve postupovali správně, je doporučováno se řídit několika následujícími radami.

HiPP COMBIOTIK® tekutá mléčná výživa

HiPP Combiotik® tekutá mléčná výživa má vyvážené složení inspirované mateřským mlékem. Je určená pro kojence již od narození. Má praktické balení a rychlou přípravu.

Tekuté mlíčko rovnou ke krmení

To nejlepší pro děti, které nemohou být kojeny* v jedné lahvi nachystané rovnou ke krmení! S tekutým mlékem HiPP Combiotik® je cestování s miminkem, noční krmení i jeho hlídání hračka.