Skip to main content

Lehce stravitelné kozí mléko v té nejlepší BIO kvalitě pro spokojená dětská bříška

Optimální snášenlivost díky obzvláště jemným bio složkám

Nové kojenecké mléko HiPP z BIO kozího mléka představuje šetrný přechod od kojení ke krmení z láhve.

Je obzvláště lehce stravitelné a šetrné k dětskému bříšku díky kombinaci pečlivě vybraného A2 kozího mléka a jemných bio surovin - galaktooligosacharidům GOS z BIO laktózy.

Kozí mléko obsahuje mnoho cenných látek a je přirozeně lehce stravitelné.

Kozí mléko je svým složením blíž mateřskému mléku než mléko kravské a je přirozeně lehce stravitelné.  Obsahuje totiž přirozeně velmi vysoký podíl bílkoviny A2 beta (β) kaseinu, trávicí enzymy dokáží tuto bílkovinu (A2 β-kasein) velmi snadno zpracovat.

 

Rodina HiPP věnuje již více jak 50 let veškeré úsilí do vývoje a výzkumu mléčné kojenecké výživy: nekojené děti dostávají  přesně to, co potřebují pro zdravý vývoj, a to navíc v HiPP BIO kvalitě. Pečeť HiPP BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty. To znamená, že BIO mléko HiPP je kontrolováno nejen nezávislými institucemi, ale i vlastními laboratorními testy, které jsou ještě přísnější, než stanovuje zákon.

#vicnezjenbio


  • Kozí mléko s přirozeně vysokým podílem A2 β-kaseinu
  • GOS (Galaktooligosacharidy) z BIO laktózy. Laktóza je hlavní sacharid mateřského mléka. GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.
  • Omega-3 mastná kyselina DHA při denním příjmu 100 mg přispívá normálnímu vývoji zraku
  • Další cenné živiny a důležité látky: Vitamíny A, C, železo a zinek pro podporu imunity*

 

HiPP BIO kozí kojenecká výživa je balena do udržitelných obalů. Společnost HiPP a jeho zákazníci tak významně přispívají k ochraně životního prostředí a klimatu. Kojenecká mléka HiPP z BIO kozího mléka jsou vyráběna v Německu v CO2 neutrálním závodě - klimaticky neutrálním způsobem v harmonii člověka s přírodou. Kozí mléko pochází od spolupracujících EU farmářů, kteří dodržují přísné podmínky ekologického zemědělství.

Mléčná výživa HiPP z BIO kozího mléka

Spojuje veškerou naši péči a zkušenosti pro spokojená bříška: vyrobeno z kozího mléka z Evropy v té nejlepší BIO kvalitě.

HiPP 1 BIO Kozí mléko

HiPP 2 BIO Kozí mléko

HiPP 3 JUNIOR BIO Kozí mléko

Lehce stravitelné kozí mléko v osvědčené HiPP BIO kvalitě

Mléčná výživa HiPP vyrobená z BIO kozího mléka navíc obsahuje hodnotné a prověřené galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy. Laktóza je hlavní sacharid mateřského mléka. GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.

Mléčná výživa HiPP z BIO kozího mléka dodává také všechny důležité vitamíny a živiny, které kojenci a batolata potřebují pro zdravý růst v jednotlivých vývojových fázích.

 


A co vlastně A2 mléko znamená?

Naše mléko HiPP vyrobené z BIO kozího mléka je označováno jako A2 mléko. Je obzvláště lehce stravitelné a šetrné k citlivému dětskému bříšku. Přečtěte si více o A2 mléku v mléčném lexikonu.

Přejít do lexikonu


BIO kozí mléko HiPP dětem chutná!

Maminky si chválí jeho kvalitní složení, příjemnou mléčnou vůni a chuť. Důkazem je klidné a dobře napapané bříško.

Všechny recenze zde

Za co si maminky HiPP 2 BIO Kozí mléko pochvalují?

Právě naopak. Kozí mléko pro kojence se v současné době těší stále větší oblibě. Kozí mléko se používá jako potravina již tisíce let a díky svým cenným složkám je velmi vhodným základem kojenecké výživy.

Kozí mléko je přirozeným zdrojem mnoha důležitých složek. Mimo jiné obsahuje přirozeně ve velmi vysokém podílu jemnou bílkovinu A2 β-kasein, která je lehce stravitelná. A2 β-kasein je blízký mateřskému mléku a přispívá k velmi dobré snášenlivosti.

Již v roce 2012 schválil Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) kozí mléko jako bezpečné a vhodné pro výrobu kojenecké výživy.

Naše nová mléčná výživa HiPP z BIO kozího mléka je vyráběna v Německu klimaticky neutrálním způsobem v harmonii člověka s přírodou. Kozí mléko pochází od spolupracujících EU farmářů, kteří dodržují přísné podmínky ekologického zemědělství. Kozy jsou na těchto farmách chovány ve vhodných podmínkách. Pasou se většinu roku volně na přírodních loukách, které jsou obdělávány bez použití minerálních hnojiv či syntetických postřiků. To vše zaručuje nejlepší BIO kvalitu našeho výživného a zdravého mléka.

Tak jako u dospělých, je kozí mléko velmi dobře snášeno i nekojenými dětmi. Proto se kozí mléko často používá jako vhodná alternativa, pokud dítě bez zdravotního důvodu citlivě reaguje na běžné kojenecké mléko. Mléčná kojenecká výživa z  kozího mléka se  nedoporučuje užívat, pokud má dítě prokázanou alergii na bílkovinu kravského (živočišného) mléka nebo při podezření na tuto alergii. V tomto případě konzultujte způsob výživy s pediatrem.

 


Důležité upozornění: Kojení je to nejlepší pro vaše dítě. HiPP BIO Kozí mléko by mělo být užíváno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. 

Kontraindikace: Obsahuje bílkoviny podobné bílkovinám kravského mléka, a proto by nemělo být používáno v případě alergie nebo při podezření na alergii na bílkoviny kravského mléka. Jako mateřské mléko, obsahuje také sacharidy, které jsou důležitou součástí výživy vašeho dítěte. Častý nebo trvalý kontakt zubů se sacharidy může způsobit vznik zubního kazu. Proto nenechávejte Vaše dítě pít z láhve po dlouhou dobu a naučte ho co nejdříve pít z hrnečku. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému životnímu stylu vašeho dítěte.

BIO mléčná kojenecká výživa v prášku.

*Jako všechna pokračovací mléka obsahuje vitamíny A, C, železo a zinek přispívající k normální funkci imunity.